Δες πως δεν θα παχύνεις στην δουλειά

Είναι δύσκολο για τις περισσότερες γυναίκες να ακολουθήσουν μια συγκεκριμένη... διατροφή, όταν το πρόγραμμά τους είναι γεμάτο ραντεβού και είναι συνέχεια στο «πόδι».

Ωστόσο, όταν υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος και με μικρά μυστικά μπορείτε να διατηρήσετε τη φόρμα σας, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια ακόμα και αν είστε εργασιομανής!

Αντικαταστήστε τα σνακς με φρέσκα φρούτα

Ενας εύκολος και υγιεινός τρόπος να διώξετε τη πείνα σας, χωρίς να καταναλώσετε επιπλέον, θερμίδες είναι να βρείτε κάποιο σνακ, που δεν θα σας επιβαρύνει. Τα φρέσκα φρούτα είναι η λύση. Ελαφριά, νόστιμα και γλυκά! Πέρα από το μήλο και το πορτοκάλι, μπορείτε να καταναλώσετε γκρέιπφρουτ, αχλάδια ή και μούρα.

Φτιάξτε σάντουιτς

Το σάντουιτς είναι η εύκολη και γρήγορη λύση για όλους όσοι δεν έχουν χρόνο να καθίσουν να φάνε κάποιο γεύμα. Προτιμότερο είναι να επιλέξετε φρέσκα υλικά με λίγες θερμίδες, όπως μαρούλι, τομάτα, τόνο, βραστό αυγό ή στήθος κοτόπουλου.

Μείνετε ενυδατωμένες

Ο πιο εύκολος τρόπος να μείνετε σε φόρμα είναι να πίνετε πολύ πολύ νερό. Το ανθρώπινο σώμα αποτελείται από 60% νερό και θα πρέπει τα υγρά που χάνονται να αναπληρώνονται. Το νερό θα επιταχύνει τον μεταβολικό ρυθμό και θα απομακρύνει τις τοξίνες. Παράλληλα, σας καθιστά χορτάτες, ώστε να μην περνάτε στο στάδιο της υπερφαγίας.

Αποφύγετε τα ανθυγιεινά ποτά

Μην πίνετε τις θερμίδες που δεν τρώτε. Τα ενεργειακά ή ανθρακούχα ποτά δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος για να ξεδιψάσετε. Το ίδιο ισχύει και για τον καφέ και το τσάι σας. Επιλέξτε να τα πίνετε, χωρίς προσθήκη ζάχαρης.

Κάντε ασκήσεις στην καρέκλα σας

Δεν υπάρχει χρόνος για το γυμναστήριο; Μπορείτε να ασκηθείτε στο γραφείο. Αν περνάτε τον περισσότερο σας χρόνο στη δουλειά, τότε κάντε την καρέκλα «σύμμαχο» και ξεκινήστε τις ασκήσεις.

Πηγή

Via


Νεότερη Παλαιότερη