Νέο βίντεο από τη δολοφονία του 18χρονου

Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα ακόμη βίντεο από την στιγμή της δολοφονίας του 18χρονου Μάικλ Μπράουν από αστυνομικό, στην κομητεία Φέργκιουσον, στο Μισούρι των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα η Πιαζέτ…

Κρένσο, η οποία ζει σε διαμέρισμα το οποίο βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το σημείο όπου συνέβη το περιστατικό. Στο υλικό φαίνεται ο 28χρονος αστυνομικός Ντάρεν Ουίλσον να μιλά σε έναν συνάδελφό του, ενώ την ίδια ώρα κείτεται στον δρόμο ο Μάικλ Μπράουν, χτυπημένος από τα πυρά.

Η Κρένσο χρησιμοποίησε το κινητό της για την εγγραφή του βίντεο, ενώ την ίδια ώρα έλεγε: «Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του, η αστυνομία πυροβόλησε αυτό το αγόρι έξω από το διαμέρισμά του».

Μιλώντας σε εκπομπή του CNN, η γυναίκα είπε ότι δεν δημοσίευσε το συγκεκριμένο υλικό τις προηγούμενες ημέρες, καθώς ο δικηγόρος της την συμβούλεψε να περιμένει να δοθεί στη δημοσιότητα το όνομα του αστυνομικού.

Σφοδρά πυρά κατά της αστυνομίας – 31 συλλήψεις

Η Πιαζέτ Κρένσο ανέφερε ότι απόφάσισε να τραβήξει το βίντεο όταν είδε ότι ο 18χρονος χτυπήθηκε στο πρόσωπο και πρόσθεσε ότι ο αστυνομικός προσπάθησε να βάλει τον Μπράουν στο περιπολικό, λίγη ώρα πριν τους πυροβολισμούς.

Το θύμα κατάφερε να βγει από το όχημα, αλλά όταν γύρισε προς το μέρος του αστυνομικού, τότε πυροβολήθηκε πολλές φορές.

Via


Νεότερη Παλαιότερη